Турските курорти вкарват нова услуга в полза на клиента, с която определено ще ви впечатлят

Турските курорти вкарват нова услуга в полза на клиента, с която определено ще ви впечатлят

Определено имаме какво да учим от тях що се касае относно туризма. Всеки ден се чудят какво да измислят, за да обгрижат туристите си и да ги задържат

В Турция системата All Inclusive ще обхване търговските улици на курортите.

Advertisement:

Тук туристите ще могат да пазаруват и след това да вечерят в някой от местните ресторанти, като използват гривна от хотела. Идеята е на Асоциацията на туристическите инвеститори на Турция (TTYD), която е намерила нов начин за увеличаване на приходите от туризма. 

Организацията предлага да „изкара“ туристите извън хотела до специални зони за пазаруване и развлечения, където ще действа системата ол инклузив. Такива зони ще се появят директно на местните улици с магазини, кафенета, ресторанти и барове.

До кои храни от шведската маса в хотелите не бива да се докосваме

Advertisement:

Туристите ще могат да пазаруват и след това да отидат на обяд или вечеря в някое от близките заведения, което е обхванато от хотелската система All Inclusive.

Влизането в ресторанта ще се извършва от гривната на хотела или със специални карти. Гостите няма да плащат за храна и услуги.

Експертите предлагат и екскурзии, които да завършат с безплатна вечеря. Според тях, след посещение на ресторанта, туристите ще могат да продължат да пазаруват или да отидат в нощен клуб. Да се възползват от тази услуга ще могат гостите на хотелите по системата ол инклузив. 

Плюсовете и минусите на един от най-добрите турски курорти

Този модел, който не замества познатата система All Inclusive, ще изведе туристи от хотела и ще ги принуди да харчат пари, което е и целта на инициативата.

В качеството на пилотен регион, в който ще се изпробва първо този нов проект, е избран Кемер (на снимката),  в южната част на Средиземноморското крайбрежие на Турция. В момента вече се водят преговори за създаване на специална улица, All Inclusive./pochivka.blitz.bg

Източник: zajenata.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *