Слави Трифонов търси нова Крисия

Слави Трифонов търси нова Крисия

Слави Трифонов търси нова Крисия 5 (100%) 1 vote

Шоуменът Слави Трифонов направи кастинг „Нова звезда“ за гласовити хлапета

Advertisement:

Слави Трифонов обяви музикален кастинг във вечерното си шоу, който трябва да открие ново дете чудо, което да смае България и света, както стана с Крисия Тодорова – пише в. „Уикенд“. От 1 до 5 април, в 5 поредни вечери „Шоуто на Слави“ ще излъчи кастинга „Нова звезда“, в който са взели участие музикални деца до 14-годишна възраст от цялата страна – отбелязва изданието.

Advertisement:

Сред стотиците даровити хлапета, които първоначално прослушвал Евгени Димитров-Маестрото, се откроило 12-годишно момиче с глас досущ като на Уитни Хюстън.
„Видяхме стотици деца и има много оптимизъм, имаше много талантливи деца – които ходят на уроци и са научени да пеят. Изключително добре подготвени! Идва ново поколение, което много ни зареди. Тази година нямало нито едно гласовито хлапе с хиперамбициозни родители – такива, които много повече искали успеха от самите деца“ – изтъкнаха Слави и Маестрото, намеквайки за горчивия си опит с майката и бащата на Крисия, които скъсаха договора си с него.

След раздялата си с шоуто през 2017 г. Крисия била задължена в продължение на 6 месеца да не стъпва в други телевизии. Самата девойка и дума не обелва за Дългия, когото тя наричаше свой приятел и който я отрупваше с подаръци – пише в заключение изданието.

Крисия беше любимка на Слави

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *