Щерката на Ахмед Доган стана гримьорка

Щерката на Ахмед Доган стана гримьорка

Щерката на Ахмед Доган стана гримьорка 5 (100%) 1 vote

Щерката на Ахмед Доган взе диплома за професионален гримьор

Advertisement:

Наследницата на Ахмед Доган – Демет стана гримьорка. Младата дама вече може да се похвали с диплома за професионален гримьор. Но въпреки това, все още не се чувства уверена в способностите си. Демет моли любимата на брат си да я гримира всеки ден.

Тя се учи върху лицето на очарователната Памела. Очевидно тя няма нищо против да бъде модел на Демет и с удоволствие й предоставя възможността да я гримира. По всичко личи, че Памела е очарована от способностите на Демет, тъй като постоянно рекламира услугите й в социалната мрежа.

Advertisement:

Наследницата на Ахмед Доган вече практикува професията си в студио за красота и нейните работодатели също са очаровани от таланта й. Амбициозната млада дама в момента следва „Журналистика“ в Софийския университет. След завършването тя възнамерява да се насочи към работа в телевизията. Но до този момент студентката иска да разполага със собствени джобни и да не разчита на богатия си баща.

От няколко месеца тя дели един покрив с настоящия си любим. Запознала се с него покрай брат си Демир. Любимият на Демет е много добър приятел на брат й. Той също произхожда от знатен турски род. Освен това има и собствен бизнес, от който печели достатъчно, за да осигури лъскав живот на знатната наследница, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *