Прочетете това и ще откажете цигарите веднага, и то не от притеснения за здравето!

Прочетете това и ще откажете цигарите веднага, и то не от притеснения за здравето!

Изследователи от университета Дюк в САЩ са открили нещо изумително- мозъците на хора, които успешно са отказали цигарите са буквално програмирани за успех!

Изследването е проведено върху 85 човека, които са се подложили на магнитнорезонансно сканиране на мозъка, предава Disclose.tv . От тях 41 са се върнали към цигарите, но другите са ги отказали успешно.

Advertisement:

Резултатите на 44-те, които успешно са отказали цигарите показват обща тенденция – отлична синхронизация между инсулата /тази част от мозъка, която контролира нашите желания/ и соматосензорния кортекс, който отговаря за нашите чувства и моторни функции.

Advertisement:

„В общи линии инсулата изпраща съобщения към нашите крайници да запалят цигара“, коментира д-р Мередит Абикот, която е авторка на експеримента.

Ако успеете да наложите контрол върху инсулата, тогава връзките и координацията с останалата част от мозъка, и съответно вашето тяло се подобрява неимоверно, което е изключително важна предпоставка за успех в живота.

Друго проучване показва, че има директна връзка между успеха в живота и синхронизацията между инсулата и соматосензорния кортекс.

За това, ако искате да сте победител в живота, отказвайте цигарите завинаги още днес!

/Bradva.BG

Източник: bradva.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *