Охоо, вдовицата на Жоро Илиев Мая притежава три палата край София! Вижте снимки тук!

Охоо, вдовицата на Жоро Илиев Мая притежава три палата край София! Вижте снимки ТУК!

 

С три просторни палата в Панчарево разполага вдовицата на Жоро Илиев – Мая Илиева, научи „Галерия“ от добре осведомени източници.

Именията са разположени в комплекса на богатите – „Маунтин Вю Вилидж“, собственост на музиканта Денис Ризов.

Advertisement:

Както е известно, Илиева от години живее в затворения комплекс заедно с трите си деца Криста, Андреа и Георги.

Наследниците обаче пораснаха – най-голямата Андреа е вече на 16 години, Криста – на 14, а малкият Георги – на 12. Затова вдовицата на Главния решила да подсигури всяко едно от децата със собствен дом, като в същото време ги държи близо до себе си.

Още през 2016 г. Илиева реши да се разшири и вдигна втори палат непосредствено до имението си в „Маунтин Вю Вилидж“. Третата постройка все още не е завършена напълно и в момента там текат довършителни дейности. Според запознати, тази къща е предвидена за Криста, а в последствие най-вероятно ще бъде построен четвърти имот, за да има за всички деца поравно.

Advertisement:

Трите луксозни къщи са разположени в близост до общия басейн на комплекса и имат всички екстри. Отвън не изглеждат по-различно от околните имоти, но интериорът вътре оставял без дъх и най-отраканите дизайнери, твърдят запознати. По думите им Мая сама е обзавеждала палатите и изтънченият й вкус личал от километри.

Това, разбира се, далеч не е единственото имотно богатство на Черната вдовица.

Илиева разполага с жилище от 100 квадрата в Свети Влас, както и цели 12 апартамента в комплекс в Доминикана, които отдава под наем. Миналата година купи втори имот в екзотичната република. Да не говорим за хотелите, наследени от Жоро Илиев…

Проста сметка показва, че наследниците на Главния са едни от най-богатите деца у нас. За тях обаче не се знае почти нищо, тъй като Мая ревниво ги пази от светския шум. Близки до бизнесдамата коментират единствено, че и трите деца са много интелигентни и по никакъв начин не парадират с богатство.

Източник: bradva.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *