Няма да повярвате как изглежда кандидат-снахата на Корнелия Нинова (фото)

Няма да повярвате как изглежда кандидат-снахата на Корнелия Нинова (ФОТО)

Девойката е родом от Корея

Въпреки грандиозният провал на Корнелия Нинова в политически план, се оказва, че в личен план има на какво да се радва.

Advertisement:

Единственият наследник на социалистката – Рафаел, лети на крилете на любовта. Най-любопитното е, че кандидат-снахата на Корнелия Нинова, е чужденка.

Корнелия Нинова

Девойката е родом от Корея

Девойката, към която той изпитва силни чувства и емоции, е родом от Корея. Самата тя споделя за себе си, че е израснала в екзотична Индонезия, а към момента пребивава в Ню Йорк. Именно там от почти три години живее и работи и синът на Корнелия Нинова.

Advertisement:

Именно в Америка се преплели пътищата на двамата. Така и не става ясно обаче дали червената лидерка се е срещнала лично с кандидат-снахата или голямото събитие предстои.
Обичайно Рафи, който работи в банката на милиардера Ротшилд, се прибира в България два пъти в годината – по Коледа и за лятната си отпуска.

До този момент обаче той не е водил гаджета със себе си, при все, че Корнелия Нинова отдавна му повтаряла, че мечтае да я направи баба.
Рафи бил изоставил на заден план личния си живот заради кариерните си амбиции. Откакто се облажи с висок пост в една от най-богатите банкови институции „Голдън Сакс“ обаче, вече отделя повече време за личния си живот.

Запознати припомнят, че месечното му възнаграждение възлиза на баснословната сума от 30 хиляди долара, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *