Лъсна истинската причина за раздялата на Мария Игнатова и Димитър Рачков

Лъсна истинската причина за раздялата на Мария Игнатова и Димитър Рачков

Оказва се, че този път причина за раздора им, са финансите

Истинската причина за раздялата на комика Димитър Рачков и половинката му Мария Игнатова, излезе наяве.

Advertisement:

Оказва се, че спирането на предаването „Господари на ефира“, където двойката се изявяваха като водещи, е изиграло огромна роля за раздялата им.

Оказва се, че този път причина за раздора им, са финансите

Докато Димитър Рачков не може да се усмихне от претрупания си с ангажименти график, то Мария Игнатова далеч не може да каже същото. Тя е изпаднала в тежка депресия. За разлика от Рачков, който към момента се изявява като водещ на „Като две капки вода“, а билетите за „Забраненото шоу на Рачков“ за април, вече са изчерпани до последната бройка, Мария Игнатова няма откъде да вземе и лев.

Advertisement:

Актьорът обаче далеч не е толкова притеснен за съдбата на „Господари на ефира“ и дали отново ще се завърне на екран, тъй като билетите за шоуто му са на цени между 60 и 80 лева.
По всичко личи, че финансовата независимост е изиграла лоша шега в и без това разклатените отношения между двамата актьори.

Докато единият е претрупан от ангажименти и няма никакви финансови притеснения, то далеч не може да се каже същото за другия. Единствената надежда, която все още крепи блондинката е, че шоуто за гафове ще се върне в ефир и Халваджиян отново ще я повикат на работа, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *