Изплуваха интересни факти за срещите между Ванга и Людмила Живкова

Изплуваха интересни факти за срещите между Ванга и Людмила Живкова

Изплуваха интересни факти за срещите между Ванга и Людмила Живкова 5 (100%) 1 vote

Публична тайна е, че Ванга е била изключително близка с Людмила Живкова

Advertisement:

Днес за връзката на Ванга и Людмила Живкова се носят легенди. Публична тайна е близостта на двете. Но какво точно се е случвало на срещите им остава пълна мистерия.

С малцина петричката пророчица е споделяла за какво са си говорили двете по време на тайнствените им срещи. Сред запознатите е и социологът Величко Добриянов. Людмила Живкова е била убедена, че с помощта на Ванга ще успее да осъществи връзка с покойни хора на изкуството.

Advertisement:

Наследницата на Живков беше издигнала в култ изкуството и дори построи за него храм в столицата – НДК. Но особено е било почитанието й към гения Леонардо да Винчи. Тя била убедена, че чрез Ванга ще успее да комуникира с духа му.

Социологът разкрива, че Живкова се опитва да подражава на гения, пишейки по неговия огледален метод. Това представлява записване на всяка мисъл като се започне от дясната страна на листа и се продължи към лявата. Това е причината Людмила Живкова често да кани Ванга в резиденцията си в „Бояна“, където двете прекарвали часове.

Пред хора от обкръжението си пророчицата разкрила, че смъртта на нейната дружка не била писана от небето и един ден ще се разбере истината за нея, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *