Феноменът Исмаил Ходжа: „Събрах баба и дядо след 30 годишна раздяла!“

Феноменът Исмаил Ходжа: „Събрах баба и дядо след 30 годишна раздяла!“

 

Това е най-коментираната статия за Исмаил ходжа в интернет!

Интервю с 88-годишния Исмаил Ходжа, който цял живот се занимава с ясновидство, лечение и разваляне на магии.

Advertisement:

Спец по откриване на изчезнали хора и предмети. Всеки ден в офиса си в родното си село Краище, край Якоруда той пътува в минало, настояще и бъдеще с помощта на духове и стари ислямски заклинания.

Наследил е уменията си от своята баба Али Кадън ходжа, която е била най-известната лечителка и гадателка в тази част на България.

– Исмаил Ходжа, чувал съм, че при вас често идват и фолкпевици. Толкова ли са големи проблемите им?

– Те си правят магии една на друга. Често и за смърт. Завиждат си и непрекъснато се дебнат какви мръсотии да си спретнат.

– Баба ви ли ви научи на ритуалите, които използвате в практиката си?

– Баба ми не вярваше, че ще наследя дарбата й. Но една нощ сънувах необикновен сън и като й го разказах, тя видя в него знамение, че ми е писано и аз да тръгна по нейния път. Всичко е станало свише. В къщи при баба идваха хора от много краища на България. Нямаше дете, което заеква, и тя да не го оправи или пък ялова жена да не роди, щом е била при нея.

– При вас заради какви болежки идват?

Помогнал съм и на много жени, които нямат деца, да си родят. ЛЕКУВАМ ОБЩО 24 БОЛЕСТИ

– Връщате ли някои хора?

– Връщам, щом разбера, че някой е дошъл при мен само от любопитство или ей така, само за да ме изпробва какво ще му кажа. Връщам още от вратата и хора, които искат да поръчат на някого магия за смърт. Мога да го направя, но от баба си съм научил, че трябва да правя само добро. Тя ме накара да се закълна, че цял живот ще правя само бели магии. И ме предупреди, че ако река да правя черни магии, силата ми моментално ще-изчезне.

– За какво са тези бели магии?

– Имам стотици случаи, когато съм събрал разделени хора.

В КОРАНА Е ЗАПИСАНО ДАЛИ НА ДВАМА ДУШИ ИМ Е ПИСАНО ДА БЪДАТ ЗАЕДНО НА ЗЕМЯТА. Ако знам техните имена и имената на рождените им майки, мога да им кажа какво ги чака. Мога да събера двама души, даже ако никога не са се виждали.

– С какво разваляте магиите?

– С молитви. Молитвите в Корана са много силни. За всяка нещо си има отделна молитва. Освен това използвам метод, който не практикува нито един друг ходжа у нас. За да спреш една прокоба, не е достатъчна само дарба. Ритуалът го правя с мълчана вода от три различни чешми и огън.

Advertisement:

– Кой е най-интересният ви случай?

– Събрах един дядо и една баба след 30 години раздяла. Оженили се преди 40 години, живели заедно известно време и се разделили, защото той се пропил и започнал да се събира с лоша компания. След развода и двамата имали по един неуспешен брак. Един ден – пак казвам, след 30 години раздяла – бабата дойде при мен със снимка на дядото и ме помоли да ги събера. Беше лесно, защото на тях им е писано да са заедно.

– Кои са най-страшните магии?

– О, те са много! Като се започне от магия с яйце и различни заклинания и се стигне до принасяне в жертва на животни поливане с вода, в която е къпан мъртвец, или пръст от гробища. – Най-трудно се разваля вуду-магия, защото тя е направена, за да унищожи човека.

Прави се или направо върху него, или по снимка. Използва се и един друг метод – прави се восъчна или парцалена кукла. Ритуалът е със заклинания, с органи на животни и с билки. Восъчната фигура се закопава в някой гроб и така, както бавно се топи восъкът, по същия начин бавно гасне и човекът, на който е направена. Тази магия се разваля много трудно.

– Ритуалът с восъка от баба си ли научихте, или сам сте си го измислили?

– Още от едно време всички заклинания и черни магии са се правели с восък. Според древните връзката между земята и небето е минавала през него. Това е причината да блокират фотоапаратите в залите, където са подредени експонати от музея за восъчни фигури, който обикаля страната.

Душите на някои от хората, които са показани там, са останали между земята и небето и затова около техните восъчни фигури витае нещо мистично, някакви нечисти сили.

– Много се говори за вашите спиритически сеанси, кога ги правите?

– Правя ги само когато търся изчезнали хора. Защото знам и искам да предупредя всички, които се занимават непрофесионално с такива работи, че е много опасно да се безпокоят мъртвите

– Напоследък се появиха книги, в които се описва как се забъркват магии. Може ли и непосветен в тайните на окултното да се научи да ги прави?

– Има такива книги и много хора ги купуват и се опитват сами да ги правят в къщи. Но написаното там не винаги е вярно, пък и всеки, който се захваща с това, трябва да знае, че после черната магия се връща като бумеранг и затова не бива да се чуди откъде му идват всичките болести и нещастия.

Лошото е, че магиите се откриват късно, чак когато започват да действат. Човекът бавно си отива, а никой лекар не може да каже какво му е, за да му помогне И тогава хората идват при мен.

източник: gzona

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *