Ето каква е в живота актрисата, която играе в Сълзи от Рая, а всички познават от Листопад

Ето каква е в живота актрисата, която играе в Сълзи от Рая, а всички познават от Листопад

Че Мукадес не е същинската баба на Дженет, се разбира в хода на сюжетното развитие на сериала „Сълзи от Рая“. Когато вижда родилното петно на Дженет, Арзу изпада в ужас и започва да си спомня миналото, в което ражда момиченце и го зарязва, за да търси спасение и нов живот за себе си.

Баба Мукадес пък разпознава от снимки, че лошата шефка на внучката й, е всъщност нейната майка Джавидан – както е истинското име на Арзу.

Advertisement:

Отгледала внучката си от бебе, Мукадес е убедена, че тя е дъщеря на починалия й син, но оказва се, че навремето, докато Арзу е била омъжена за него, е изнасилена и детето й е плод на тази гавра. Истинският баща на Дженет се оказва злодея Кая, който се появява отново в нейния, и в живота на Арзу.

Помним Гюлер Йоктен от „Листопад“

Силният образ на баба Мукадес Йълмаз, пресъздава турската актриса – ветеран, Гюлер Йоктен, която българските телевизионни зрители помнят от ролята й на сприхавата свекърва Джеврие от сериала „Листопад“.

Гюлер Йоктен е родена през 1941 г. Завършила е театрална академия и е играла в над 50 филми и телевизионни сериали. По-голямата част от ролите й са поддържащи.

Advertisement:

Гюлер е съпруга на известния режисьор в Турция Зеки Йоктен, който почина преди няколко години след неуспешна сърдечна операция. Известното семейство нямат деца, а Гюлер признава, че това е станало заради кариерата, но не съжалява за избора си. „Светът върви към по-лошо, Бог да помага на децата“, казва тя.
Макар и предана на професията си, актрисата никога не е прибягвала до пластични операции. „Обикновено хората си правят пластични операции заради комплексите си. Аз обичам лицето си. Хората ме мислят за по-млада.“

За разлика от героинята й в „Листопад“, Гюлер се е разбирала много добре със своята свекърва. „Моята майка ме критикуваше повече. Тя първо се разболя от рак, а след това и от Алцхаймер. Грижих се за нея цели 16 години. Когато живееш с някого в една къща, тогава има повече поводи за скандали“, заключава актрисата.

Гюлер Йоктен е влюбена в професията си, но се шегува, че по душа на домакиня. „За мен много важни са семейството, приятелите и котките ми. 40-годишният ми брак струва повече от 10 награди „Златен портокал“ (известен кинофестивал в Анталия). Амбициозните хора стават егоисти, а егото разрушава съвместния живот. Аз навремето си дадох сметка, че работата на Зеки е по-важна, защото той създава нещо. Аз съм само инструмент. Ако не уважавах неговото его, бракът ни нямаше да издържи.“

Източник: zajenata.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *