Бойко Борисов хвърли бомба: Изкарвам си мандата и…

Бойко Борисов хвърли бомба: Изкарвам си мандата и...

Премиерът Бойко Борисов обяви сензационно, че няма намерение да продължава да стои на управленски постове за в бъдеще. 
"Изкарвам си мандата, прибирам се в партията и ще дам път на много млади хора", заяви премиерът, коментирайки факта, че в ГЕРБ има невероятно много амбициозни и кадърни хора. 

Той бе провокиран към това откровение след въпрос на водещия на "Панорама" Бойко Василев, който го попита дали не се страхува, че ще бъде забравен, след като си отиде от власт.

Advertisement:
Advertisement:

"Аз това го знам, за разлика от много политици, съм бил при Тодор Живков, когато падна от власт и цялата партия, която дълги години му целуваше ръцете и краката, се бяха изпокрили. Ей така ми беше интересно да видя един паднал човек, какво му се случва. После ми беше интересно да видя и Царя. Затова толкова ме е яд на моите съпартийци, защото съм гледал как се сриват други хора. Ние, обаче, сме направили много добри неща, затова всичко, което е донесло щета, трябва да се отстрани.

Един Делян Добрев, изключително умен човек, но не може да е лице, да носи доверие. Аз знам изхода, български политик в историята на нашия народ приживе няма одобрен. Накрая като се махнат гадните неща, ще остане това, което е останало добро. Затова казвам – изкарвам си мандата, прибирам се в партията и ще дам път на много млади хора", коментира Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
 

Източник: blitz.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *