Бомба! Брадвата на държавата се стовари върху Веско Маринов след краха на авера му Цветанов!

БОМБА! Брадвата на държавата се стовари върху Веско Маринов след краха на авера му Цветанов!

Трубадурът от Полски Тръмбеш се облагодетелствал чрез Цветан Цветанов и фирма на доведената си дъщеря

Веско Маринов е един от многото приятели на Цветанов, който спечелил милиони благодарение на политика. Освен хонорарите, които прибирал за концерти на ГЕРБ трубадурът усвоил и държавни пари. За което ще бъде щателно проверен.

Advertisement:

Цветан Цветанов приложил екзотична бизнес линия, от която певецът натрупал пачки. Схемата била следната. Щерката на бившата съпруга на Маринов имала фирма, която се сдобила с много обществени поръчки.

Advertisement:

Сега става ясно, че Елизабет Мариус Урукова (така се казва дъщерята на Цветанка) усвоила милиони от изолация на блокове и ремонтите им. Пари все отпуснати от бюджета на държавата. Фирмата й „Строителство и саниране инженеринг консулт“ има сключени 19 договора с различни общини, предават от hotarena.net.

В повечето случаи е действано на територията на Благоевград. Където властва приближения на Цветанов Атанас Камбитов. Но има и в Кърджали, Казанлък, Карлово и други общини от Южна България. Кметовете, на които са били лоялни към напусналия всички постове в партията политик, пише  вестник „Галерия“.

С култовата си фраза „Не искам вече Веско  Маринов да ми пее по концертите“ премиерът Бойко Борисов даде ясен знак, че хора от фамилното обкръжение на естрадната звезда са облагодетелствани с държавни пари. Така мислят хора от ГЕРБ, които смятат думите на Борисов за индиректен намек.

Източник: bradva.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *